Saturday, February 03, 2007

Varför!?!

Varför fick inte Dandy Andy gå vidare... Han var helt klart bäst. Nåväl, förhandstipparna fick rätt och bevised på att det är dom medelålders tanterna som röstar mest är obestritt. Hoppas det blir bättre nästa vecka. Då kommer jag inte att titta själv eftersom jag sitter på Garlic and Shots med en massa trevliga människor då men jag ska hålla mig uppdaterad. *kramar mobilen*

3 comments:

Anonymous said...

Vilken utmärkt analys! Jag håller med om det mest bortsett från din vurm för Dandy Andy. Jag tycker att den låten innehöll ett schysst beat, men det hände liksom aldrig nåt, det bara malde på. Sällan har en låt på 3 minuter känts så lång.

Jag var ganska säker på att Anna och Tommy skulle gå vidare, sen trodde jag på Uno&Irma (låten suger men artisterna känns igen). Att Elin Lanto gick vidare förvånar mig lite.

För övrigt kan jag bara hålla med om att startfältet var otroligt svagt.

Vi måste se festivalen tillsammans nån gång. 24/2?

Sooz said...

Ingen dum ide. Jag när också en tanke på Melodifestival-fest den 10 mars... Skulle det kanske vara intressant? Och jag hoppades in i det längsta att siraps-Tommy inte skulle gå vidare men tji fick jag. Nu hoppas jag att han definitivt inte kommer längre än så här. Det skulle avra katastrof om han fick åka till Helsingfors.

Martina said...

Tjosan! Efter att ha konsulterat Fia&Tommy samt kalendern har vi kommit fram till att vi allihop är lediga hela februari, förutom lördagkvällar samt 14 och 26 februari (förhoppningsvis blir inte tommy inkallad för att jobba), så nu är det upp till er vilken kväll det blir middag! Vi tänkte vara här hos oss (vv12). Bestäm ett datum! =)